28 декември 2010 г.

PORN!!!

Може би трябва да започна с Честита Коледа... Е, да... ама не искам! Защото няма нищо весело в тези празници, поне за мен. Обраха колата два пъти пред блока, останахме без пари за подаръци, нещо съм фригидна откъм чувства, пък и вече ми е все едно.
Гледам порно по цял ден... ооо, не драги! Не е за това, което се върти в празничното ти съзнание. И на мен ми се иска да гледам порно по цял ден, от онова което ти се подмокрят гащичките и ти се иска едно здраво чукане. Аз гледам как е**т целия ни народ на голо, всеки Божи ден и се чудя къде живея по дяволите?!
Нека започна отначало. Може би защото ми се струпаха прекалено много неща на главата, нямам време да обърна внимание на себе си, но някак се усещам преебана в цялата работа. Защо оня противен дъртак ДЯДО КОЛЕДА или Дед ти Мароз не хване да ми подари нещо, което искам или си мечтая? Какво?! Не съм пък чак толкоз стара, мога и една свирка да му завъртя, ако е навит... вече ми е все едно! Писна ми да се разправям с издателства, издатели и коректори. Ай сиктир, бе педали надрусани! Да ви е честита Новата Година!!@! Искам да ме няма, искам да съм друга и да съм добре, а не изхабена и гнила отвътре. Вие сте виновни, и майната ви!!!! Писна ми от вашето ПОРНО! Искам смисъл, искам драма и може би мъничко ЛЮБОВ!

Няма коментари: