24 май 2010 г.

Kill me, cause I'm stupid!

Е понякога ми се събира много, не знам как съм такъв ходещ проблем... за близките четири дни, поне три пъти щях да получа инфаркт... сега отново знам че съм направила егати глупостта и направо не знам какво да очаквам! Откачам, защото съм сигурна че може да ми се излеят егати лайната на главата. Чудя се понякога как мога да живея винаги така по ръба... аха да се преметна и оцелявам- после, разбира се правя нова свинщина... и пак отначало. Когато някой се опари, се замисля дали ще върши нови глупости, аз обаче не мисля- не мога да разбера толкова ли съм глупава или просто ми харесва да си вдигам сама адреналина (което не е никак здравословно)?! Надявам се да е първото, така поне ще имам основателна причина, не че ако харесвам да си качвам сама адреналина е нормално... Абе направо не знам. Искам вече да се умиря, цял живот правя идиотщини, чопля ги от кътчетата на объркания си мозък и ето че после ги изпълнявам с голям ентусиазъм... и аз не знам какво ми е? Искам да съм героиня на някой филм или книга, там винаги всичко се оправя или героя умира... няма такива средни работи. Такъв персонаж като мен е рядкост, то и в живота е нещо невъзможно. Не мога да измисля начин да си седна на задника и да спра да съм такава ненормалница... УЖАС!

5 коментара:

CarreraGT каза...

От друга страна пък, да седнеш и да се умириш може да бъде доста скучно :)

Aquawoman каза...

Искаш да умреш от скука ли? :-)

Satany каза...

Ми де да знам... и двата варианта хич не ме устроиват... хем искам да ми е весело, хем не искам да правя чак такива простотии, но пък и не мога да спра... весело, а?!

Bla каза...

Епа весело е, кво. :)

Yang каза...

:) я се успокой :0 смис, не е нормално да ти го казва непознато хлапе, ама не е болка за умиране :) ще ти дойде акъла в главата, ама пък нали знаеш, "We're never gonna survive unless we're a little crazy" - лайтмотивът ми за последните дни :) дишай и всичко ще се нареди!
P.S. имаш вкус за музика, страшна си!