13 март 2010 г.

Ако имах клонинг...

... щеше да ми е много, по-лесно да пиша тук. Понякога напълно забравям за блога си. Тъй или иначе цялата ми енергия отива в новата ми книга. Ден и нощ съм с едни и същи герои и ми е адски трудно, за разнообразие да пиша и тук. Нямам сили, направо. Стресирам мозъчните си клетки с нови групи, някои просто добре забравени, други току открити. Оказа се че съм музикален помияр. В playlist-а ми, в пословичния youTube има всякакви идиотщини. Открията на седмицата ми са Orgy, Dope, Audioslave и Incubus. Последните две ме докарват до лудост (в добрият смисъл). На фона на някои от песните съм толкова продуктивна, че не смогвам да записвам бягащите мисли.
Трябваха ми няколко желаещи да прочетат пасажи от творението ми... оказа се трудна задача. Не всеки харесва хард фентъзи. Дето се вика, дреме ми. Нали го пиша най-вече за себе си. Ако успея да продам няколко копия, добре дошло.
Мда, колкото и да се напъвам, личи че не ми е до писане. Искаше ми се да се отчета тук, да се види че не съм умряла още, ако някого му пука,въобще! Отивам да се боря с трудните пасажи, оставени за "после", докато Chris Cornell моли някои да му покаже как се живее... да му имам проблемите, пък на тоя красавец!

1 коментар:

CarreraGT каза...

Аз пък ти завиждам за вдъхновението да пишеш сюжети. При мен е обратното, по-лесно драскам безсмислици в блога си, отколкото да седна да напиша нещо обмислено. И даже музиката не помага особено :S